Over Tobias

Met een sterke focus op transformatie, zowel mentaal als fysiek, helpt Tobias anderen om het beste uit zichzelf te halen.

Over Tobias

Met een indrukwekkend trackrecord als 7-voudig Nederlands kampioen judo en een 3e plaats op het wereldtoneel heeft Tobias bewezen dat hij obstakels kan overwinnen. Zelfs zijn persoonlijke uitdaging met diabetes heeft hem alleen maar sterker gemaakt.

Nu is het tijd voor verandering. Tobias heeft een coachingopleiding voltooid en een master in management behaald om zijn expertise verder te versterken. 

De missie is geworteld in Tobias’ persoonlijke reis, waarbij hij zijn eigen relatie met sport, diabetes en mindset heeft verkend. Hij heeft ontdekt dat het veranderen van de relatie met zichzelf en de wereld een transformerende invloed heeft op genezing, groei en het manifesteren van een winnaarsmindset.

Tobias deelt zijn inzichten en ervaringen om anderen te inspireren en hen de tools te geven om hun volledige potentieel te benutten. Hij wil mensen bevrijden van de beperkingen die ze zichzelf opleggen en hen in staat stellen om met vertrouwen, kracht en vervulling hun eigen realiteit te creëren.

Met Tobias als jouw gids, krijg je toegang tot een schat aan kennis en begeleiding op het gebied van mindset en transformatie.

“Very interactive, we were very happy with how it went”

Hermina Kooyman, Maastricht School of Management