Tao of Trust

Masterclass

De meest effectieve manier om de kracht van lichaam en geest te gebruiken

8 December 2023​

Locatie: Schoorl

Over de masterclass

We zijn als mens in staat om grootse dingen te bereiken. Als je bent zoals ik dan heb je gemerkt dan alleen hard werken daarbij niet werkt;-) We moeten ons lichaam en geest optimaal inzetten om succesvol te zijn. Niet alleen om dat doel eindelijk te behalen maar ook om te genieten van het proces, effectief met onze energie om te gaan en gezond oud te worden.

Tijdens de masterclass laat ik je zien hoe je jouw lichaam en geest optimaal kan inzetten om tot de beste resultaten te komen. Je zult leren om niet alleen hard te werken maar ook vanuit flow te kunnen handelen. Effectief zijn dus.

Je gaat daarbij naar huis met een plan dat voor jou op maat is gemaakt en waarmee je zelf je doelen kunt verwezenlijken.

Inhoud
De inhoud is gebaseerd op 15 jaar ervaring in de topsport en managementwetenschap hoe je jouw fysieke en mentale kracht beter kan inzetten en oude patronen kan doorbreken voor meer resultaat.

Belangrijk: Ik geloof erin dat te veel terugkijken naar het verleden niet helpt. Dit zorgt er namelijk voor dat je in cirkeltjes blijft werken en je eigen geschiedenis blijft herhalen. In plaats daarvan moeten we onszelf anders gaan zien en vanuit het huidige moment een nieuwe staat van zijn kiezen. Dat is de basis van de masterclass.

Aan bod komt:

– Het verschil tussen een effectieve en drukke mindset

– De kracht van visualisatie

– Doelen stellen en deze behalen

Je gaat naar huis met de tools om jezelf fysiek, persoonlijk en zakelijk te transformeren.

Investering bedraagt €110,- ex btw. Hier zit alles bij in. Claim nu je plek!

Schema

Dit wordt geen urenlange talk. Je gaat zelf aan de slag. Naast theorie krijg je opdrachten en uitdagingen om het geleerde in de praktijk te gaan brengen. That’s how magic is done!

14:00

Introductie & opening

14:30

Theorie en oefeningen

15:30

Toepassingen & reflectie

16:00

Afsluiting

Over de spreker

Tobias Mol MSC werd met diabetes 7x Nederlands kampioen judo. Zijn geheim: Op de juiste manier doelen stellen om je eigen potentieel te herkennen en benutten. Na studies organisatiewetenschap en management werkte hij jarenlang als coach en trainer voor groter organisaties als Accenture, Maersk, de Gemeente Amsterdam en Booking.com. Uniek aan de aanpak is de combinatie oosterse wijsheden uit het judo en zen met wetenschap. Deze zijn samengevat in een model voor transformatie dat al vele mensen heeft geholpen om hun potentie te benutten.