Wat we doen

De tools die de Tao of Trust biedt, zijn ontworpen om je te begeleiden op je reis naar persoonlijke en professionele groei. Door middel van lezingen, zelfstudie, meditatie mentoringsgesprekken, podcasts en ontwikkelingsplannen word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en je volle potentieel te benutten.

Coaching

Ontvang gepersonaliseerde begeleiding en mentoring van Tobias Mol zelf, om je doelen te stellen, obstakels te overwinnen en je groei te stimuleren.

 

Een traject duurt gemiddeld 3 maanden en bestaat uit coaching sessies, fysieke oefeningen (adem of ijs bijvoorbeeld) en opdrachten om zelf mee verder te gaan.

 

Hierbij maken we gebruik van jarenlange ervaring in de topsport en het bedrijfsleven aangevuld met Oosterse wijsheden (Zen, Taoisme) en kwantumfysica.

Op aanvraag

Inspiratie

Laat je motiveren door de boeiende lezingen en inspirerende sprekersessies van Tobias Mol, een ervaren spreker en trainer die je zal inspireren om je grenzen te verleggen en van praktische inzichten verschaffen om je volledige potentieel te benutten.

Onderwerpen:

  • van tegenslag naar performance (over presteren met een ziekte en wat we daarvan kunnen leren)
  • Doelen stellen zonder oude buy-ins en beperkingen
  • Cultuur en teambuilding vanuit persoonlijk leiderschap
Optie: Dagdeel (workshop) of presentatie (lezing)

Vanaf €1.750,-

Retraites (dag of weekend)

Versterk je groeiproces door deel te nemen aan interactieve groepssessies, waar je waardevolle inzichten kunt delen, ervaringen kunt uitwisselen en elkaar kunt ondersteunen in een veilige omgeving.

Ontvang gepersonaliseerde begeleiding en mentoring van Tobias Mol zelf, om je doelen te stellen, obstakels te overwinnen en je groei te stimuleren.

Elk retreat wordt inhoudelijk afgestemd op de deelnemers.

 

Dag: Off-grid jezelf fysiek en mentaal tegenkomen om vervolgens nieuwe doelen te stellen. Niet door terug te grijpen naar het verleden, maar met je nieuw gevonden kracht vooruit.

 

Weekend: Mentale en fysieke onderdompeling in transformatie. Voor wie oude belemmeringen niet meer hoeft te analyseren maar volle kracht vooruit wilt gaan. Met: Survival, judo, ijs, mindfulness, manifestatie, performance en meer.

Bekend van:

Waarom Tao of Trust

In tegenstelling tot veel coaches gaat de Tao of Trust direct naar de kern: jouw overtuigingen en verbeeldingskracht. Deze vormen de enige obstakels die je belemmeren, maar met deze tools kun je ze ombuigen naar krachtige hulpmiddelen om je ultieme potentieel te bereiken.

Bij de Tao of Trust creëren we geen situatie waarin je problemen of beperkende overtuigingen moeten worden opgelost. In plaats daarvan gaan we direct naar de oplossing. We laten de obstakels niet eens bestaan, waardoor ze geen invloed hebben op jouw groei.

Bewezen in de topsport en bedrijfsleven

Unieke combinatie van oude wijsheid, kwantumfysica en managementwetenschap

Geen belemmeringen oplossen maar doelen verwezenlijken

Al met 10 minuten per dag stappen maken